Ajmo.baAjmo.ba

Imate račun?

Ajmo.baAjmo.ba

Nemate vaš račun?

Zašto se s nama voziti

ZAŠTO IZABRATI NAS ?

Prevoz sa aerodroma u gradu

Ako ste upravo izašli iz aviona, umorni i bolni od dugog leta, nema boljeg protuotrova vašim bolestima od transfera iz zračne luke izravno do vašeg odredišta. Ajmo.ba transferi dostupni su u svim gradovima u BiH i aerodromima Sarajevo, Tuzla, Mostar i Banja Luka. Za one koji se ne vesele  kupovini javnih prevoznih karata ili prepucavanja sa lokalnim tvrtkama za taksi, ajmo.ba nudi uslugu koja će vas odvesti na Vaše odredište izravno iz zračne luka. Gdje god idete, naši profesionalni vozači mogu pratiti vaš let i prilagoditi se kašnjenjima koj su izvan vaše kontrole. Vozači su  pažljivo odabrani i upoznati sa lokalnim dešavanjima, stoga slobodno zatražite savjet ili savjete o tome što biste trebali učiniti tijekom vašeg boravka.

Kako doći do ili od aerodroma

U sklopu vašeg transfera od zračne luke s nama, preporuča se da nam kažete broj vašeg leta tako da vaš vozač može biti siguran da vas pokupi na pravom terminalu i da se prilagodi bilo kakvim promjenama rasporeda leta.

Naša usluga nastoji postići najviši mogući standard za sve putnike. Putujete li iz zračne luke do vaše destinacije s obitelji ili kolegama? Kombi prevoz može voziti do osam ljudi zajedno, s puno prostora za prtljagu. Za one malo dubljeg džepa, razmotrite našu uslugu “Prva klasa” koja je osmišljena za fanove stila i udobnosti – izvrsna ideja za posebne prigode.

Nema skrivenih troškova. Vaša povoljna, all-inclusive stopa pokriva sve poreze, cestarine, pristojbe i naknade

Rezervacija prevoza

Rezervacija je jednostavna i zahtijeva samo nekoliko sekundi. Prevoz od/do zračne luke možete rezervirati u gradu po vlastitom izboru pomoću dostupne ajmo.ba web stranice, koja je dostupna i na mobilnom uređaju. Potrebni koraci su jednostavni: samo unesite podatke o vremenu i lokaciji putovanja. Nakon što potvrdite izračunate cijene i pojedinosti o plaćanju, uskoro ćete dobiti e-mail poruku s potvrdom. Ajmo.ba se ponosi transparentnošću, zbog čega nećete dobiti nikakve skrivene oristojbe kada rezervirate s nama, a cijena koju vidite je cijena koju plaćate – odličan način za započinjanje putovanja.

30% POPUST ZA REGISTROVANE KORISNIKE

Ne propustite, rezervišite odmah!

Popust važi za rezervacije koje se ostvare najmanje 7 dana ranije

KAKO REZERVIRATI PREVOZ OD/DO ZRAČNE LUKE ?

 

UNESITE POJEDINOSTI O VOŽNJI

ODABERITE ADRESU POLASKA I VRIJEME, ODREDIŠTE ILI ODABERITE SATNU REZERVACIJU

 

ODABERITE RAZRED AUTA

POŠALJITE PORUKU I BIĆE VAM PREDSTAVLJEN POPIS  RAZLIČITIH VRSTA PREVOZA SA CIJENAMA

 

POTVRDITE REZERVACIJU

ODABERITE NAČIN PLAĆANJA, DODAJTE KÔD KUPONA I DOVRŠITE REZERVACIJU

 

PROVJERITE PRISTIGLU POŠTU

PODACI O VAŠEM PREVOZNOM SREDSTVU I VOZAČU BIT ĆE VAM POSLANI E-PORUKOM

Privatni transfer s vozačem

Privatni najam s vozačem

  •  Prevoz do vrata

  •  Vožnja po želji

  •  Vozilo isključivo za vas

Zajednička vožnja kombijem

Usluga kombi prevoza

  •  Zajednička vožnja

  •  Povoljnije cijene za grupe

  •  Ljubazni vozači

Od niske cijene do luksuza, zadovoljićemo sve Vaše potrebe na putovanjima.