Ajmo.baAjmo.ba

Imate račun?

Ajmo.baAjmo.ba

Nemate vaš račun?

Oglasi aerodromski prevoz

RAZVIJAJTE SVOJ POSAO
Prijavite se za vožnju sa nama i počnite zarađivati više novca.

KO SMO MI ?

Ajmo.ba pruža profesionalni aerodromski transport za većinu gradova u Bosni i Hercegovini. Kroz nas su partneri povezani sa velikom bazom klijenata, što povećava šanse za dobru zaradu.

Sarađujemo sa licenciranim i osiguranim tvrtkama i vozačima kako bismo im pomogli da poboljšaju svoje poslovanje. Kako to da učinimo? Ispunjavanjem neiskorištenih kapaciteta i pomažući im u iskorištavanju njihovih zastoja.

Upravljajte svojim poslom na mreži i primajte rezervacije od ajmo.ba

RAST VAŠEG POSLOVANJA SA AJMO.BA

Naš cilj je da budete zauzeti! Svakodnevno se nudi mnogo vožnji koje možete prihvatiti, da popunite svoj prazan hod. Naša tehnologija vam  pomaže da povećate zaradu.

KOMPLETNA KONTROLA JE U VAŠIM RUKAMA

Možete prihvatiti vrstu vožnje koja odgovara vama – imate potpunu kontrolu da li želite da iskoristite naše ponude. Cijena koja je odredite je konačna i ne naplaćujemo nikakve dodatne troškove osim unaprijed određene provizije.

ALATI ZA USPJEH

Naša ekipa je ovdje da vam pomogne da vaš posao uspije. Svi partneri primaju ponude u svom gradu. Poslaćemo vam redovita ažuriranja  i bićete na vrijeme obavješteni o događajima i nadogradnjama.

AJMO.BA JE JEDNOSTAVAN

Nema problema s Ajmo.ba: jednostavna aplikacija, jasne ponude, nepoželjni partneri, naknade za registraciju, popunjavanje obrazaca za putovanje, nošenje novca. Sve što trebate učiniti je pružiti zadovoljstvo klijentu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Pridruži nam se i uživaj sa nama u poslu.

Putovanje sa nama postaje priča.

                                                         

Kako funkcioniše ?

Registrirajte se besplatno na našoj web stranici

Upoznajte se s aplikacijom i našim pravilima

Počnite prihvatiti vožnje i počnite zarađivati ​​novac

MI SMO VAŠ POUZDANI PARTNER

Vaši budući  klijenti putuju širom BiH. Naša mreža vam omogućava da iskoristite svoje trenutne kapacitete i zaradite proviziju za svaku rezervaciju koju dobijete.

Naš  tim marketinških stručnjaka, dizajnera i razvojnih programera može vam pomoći postići svoje ciljeve širokim rasponom inovativnih rješenja.

Kada se uključite u naš sustav, to vam omogućuje pristup tisućama putnika širom svijeta.

Iskoristite robnu marku ajmo.ba da biste bolje unovčili svoje kanale.

Uživajte u dodatnim prihodima radeći sa nama.

ONO ŠTA TRAŽIMO OD VAS

VOZILO

Mora zadovoljavati naše standarde, biti čisto, neoštećeno i bez dima. Potrebna je puna usklađenost s lokalnim propisima, uključujući licenciranje i osiguranje.

VOZAČI

Moraju biti pouzdani, motivirani, pristojno obučeni i da se profesionalno ponašaju.