Ajmo.baAjmo.ba

Imate račun?

Ajmo.baAjmo.ba

Nemate vaš račun?

O nama

  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image
  • imageframe-image

Stvarno smo posvećeni tome da vaš doživljaj putovanja bude što jednostavniji i zabavniji!

Dovođenje modernog, udobnog i povezanog putničkog iskustva jedan je od naših najviših prioriteta i to je razlog
zašto kontinuirano pokušavamo poboljšati vaše iskustvo kada rezervirate nešto s nama.

Mi smo putnički sajt za upoređivanje, koji vam omogućuje da pronađete jeftine letove i smještaj, iznajmljivanje automobila i prodaja turističkih tura na internetu. Bilo da putujete iz zabave, poslovno, avanturistički ili  u opuštenoj varijanti, vaš idealan izlet je samo na jedan klik! Od sada možete na jednoj lokaciji usporediti cijene avio karata, cijene hotela i iznajmiti automobil od najboljih ponuđača. Pronalaženje nikada nije bilo lakše. Uštedite vrijeme, uštedite novac; nema potrebe da istražujete kako biste pronašli najbolje ponude. Sve je tu za vas na jednoj lokaciji. ajmo.ba – odvest ćemo vas tamo gdje želite ići.

 Posvećeni tim Ajmo.ba

Naše osnovne vrijednosti

tab-image

Putovanje

“Putovanje je jedina stvar koju kada kupiš te čini bogatijim”. I ova rečenica treba svima nama da bude na umu. Volimo ljude i trudimo se da sa klijentima zasnujemo odnos pun poverenja. Naša najveća nagrada za sav trud su zadovoljni klijenti.

tab-image

Nema naknade za rezervacije

Cijene svih oglasa su upravo takve; nema dodataka, provizije ili skrivenih troškova, samo su transparentne i konkurentne cene garantovane članovima Ajmo.ba širom svijeta

tab-image

Tražimo za vas najbolje usluge

Svi korisnici imaju pristup najboljim ponudama i sigurno ćete pronaći svoj idealan bijeg za savršenu cijenu. Pretražite naše ponude da pronađete najbolje destinacije u BiH!

Saznaj više o nama

Ko smo mi?

Korisnički portal za oglašavanje i rezervaciju svih vrsta smještaja, iznajmljivanje automobila, prevoza putnika i raznih izleta.

Želimo svakom putniku u Bosni i Hercegovini da obezbijedimo bezbrižno putovanje, te da ga inspirišemo da izabere idealno mjesto za boravak. Svi članovi Ajmo.ba imaju pristup najboljim ponudama naših partnera, koji nude usluge iznajmljivanja soba u hotelima i privatnim objektima, transfer putnika od/do aerodroma i na ostale destinacije, iznajmljivanje automobila, izleti.

Putem naše stranice bilo da putuju poslovno ili privatno, gosti mogu brzo i jednostavno pronaći i rezervirati svoj idealni smještaj, auto, izlet ili prevoz sa aerodroma, bez naknada za usluge rezervacije.

320
Nevjerovatnih mjesta za posjetiti
2153
Raznih smještajnih jedinica
14509
Broj zadovoljnih korisnika
3233
Vozila za iznajmljivanje